Granola

Granola in de airfryer

Ingrediënten:

  • 200g havermout
  • 50g notenmengeling (walnoten, amandelen, hazelnoten...)
  • 50g zadenmengeling (pompoenpitten, sesamzaad, lijnzaad, ...)
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels (kokos)olie

Bereidingswijze:

Hak de noten grof of breek ze even met je handen.

Meng de notenmengeling met de zaden en pitten samen met de (kokos)olie en de honing.

Doe het mengsel in de bakvorm voor de airfryer. Plaats in de airfryer voor 5 minuten op 175°C. Roer door het geheel en plaats terug in de airfryer voor 5 minuten op 175°C. Herhaal dit nog een keer zodat het mengsel minstens 15minuten in de airfryer op 175°C heeft gestaan. Naar eigen smaak kan het nog een keertje 3 minuten extra, maar kijk goed naar de kleur van het mengsel.

Laat het afkoelen en bewaar in een afsluitbare pot. Het is zeker een paar weken houdbaar.​​​​​​​